WEBWINKELtot 30% goedkoper dan in de winkel


Bij de webwinkel voordeligscheren.nl zijn tegen scherpe prijzen scheermesjes te bestellen: tot 30% goedkoper dan in de winkel. Bovendien spaart u punten bij elke bestelling voor nog meer korting bij uw volgende aankoop! En... deze webshop geeft extra reductie aan donateurs en modellen van scherende heren.

Van elke bestelling via scherende heren gaat 2% naar het goede doel Villa Pardoes. U hoeft hiervoor geen kortings­code of coupon­code in te vullen, maar alleen uw bestelling te plaatsen via onderstaande link.


actie voor donateurs: 10% extra voordeel

Alle donateurs van scherendeheren.net kunnen met 10% extra voordeel producten bestellen. Deze reductie geldt niet voor de elektrische apparaten.
Hoe werkt het? Ga naar voordeligscheren.nl en vul bij de winkel­wagen het bonnummer in, dat aan alle donateurs per e-mail is verstrekt. Klik daarna op 'Voeg toe' en het voordeel wordt meteen verrekend. Wel donateur, maar geen bonnummer ontvangen? Klik hier om de bon aan te vragen per mail. Deze actie voor donateurs is geldig tot en met 31 december 2017.

Verder kunnen de donateurs een van de scheerpakketten winnen in de tombola.


actie voor modellen

Voordeligscheren.nl geeft aan ieder model dat een foto­serie laat maken in de retro seven­ties bad­kamer of op een buiten­loca­tie een attentie uit hun voordeel­drogisterij.

Voordelig scheren? Ga naar voordeligscheren.nl en profiteer direct van het extra voordeel. Ook voor andere drogisterijartikelen met voordeel!