doe mee


doe mee voor het goede doel

Meedoen kan op diverse manieren: zelf poseren, een foto of fotoserie insturen, de website promoten en/of donateur worden van het goede doel Villa Pardoes.


1.  poseer zelf
Zelf een keer voor de spiegel staan? Door te poseren draagt het model bij aan de continu´teit van de site en steunt daarmee indirect het goede doel Villa Pardoes. Inmiddels zijn er al ruim 100 jongens en mannen gefotografeerd in de oranje badkamer.

De shoot duurt ruim een uur en de locatie is in Breda. Alle afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst en de beste foto's worden beschikbaar gesteld. Er zijn overigens geen kosten aan de fotoshoot verbonden.

Voor meer info, direct naar:
info fotoshoot
aanmelden als model2.  mail foto's
U kunt foto's van uw eigen scheer­beurt insturen om zo uw bijdrage aan het project te leveren. Mini­maal 8 stuks, in hoge resolutie (ten minste 1200 x 1200 pixels), deze worden na beoordeling eventueel geplaatst in het menu fotoseries.

tips voor een goede scheerfotoserie
1. houd de mond vrij van scheerzeep en obstakels
2. kijk bij enkele foto's (via een spiegel) in de camera
3. varieer camerapositie

Mail uw fotoserie naar:
info@scherendeheren.net3.  word donateur
Als donateur betaalt u jaarlijks uw donatie rechtstreeks aan het goede doel. Steeds in december krijgt u per brief of mail het verzoek om het toegezegde bedrag rechtstreeks over te maken op de bankrekening van Villa Pardoes.

Geef u op als donateur van Villa Pardoes:
aanmelden donateur
aanmelden zakelijk donateur4.  word partner-fotograaf
Bent u een (amateur-)fotograaf en wilt u zich inzetten voor scherende heren? Als het thema 'scheren' u aan­spreekt, kunt u overwegen om een of meer fotoseries te maken voor deze site. Als dat leidt tot een structurele samenwerking, kunnen uw series in een aparte galerij geplaatst worden, die uw naam draagt, zoals dat ook van toepassing is op fotografen Kent Waddington uit Canada en Harrie Oude Hampsink uit Coevorden.

Doet u ook mee?
bekijk voorbeeld: fotogalerij Kent Waddington
bekijk voorbeeld: fotogalerij Oude Hampsink
mail bij interesse naar info@scherendeheren.net5.  word supporter (bedrijven)
Supporters zijn bedrijven die de website onder­steunen met hun producten en/of diensten. U kunt hierbij o.a. denken aan het beschikbaar stellen van attenties voor modellen en prijzen in de tombola voor donateurs. Als bedankje wordt uw bedrijfslogo met link op deze site vermeld.

Meer informatie:
uw logo en link op scherende heren
bekijk supporters-pagina
bekijk tombola-pagina
mail bij interesse naar info@scherendeheren.net
vragen?
Mail gerust naar info@scherendeheren.net.