superglad scheren met scheerolie


Wie aan scheer­olie denkt, zou aan Somersets (voorheen Williams) moeten denken. Of heeft u nog nooit aan scheer­olie gedacht? U gebruikt scheer­olie in plaats van schuim of gel. De olie is gemaakt van de zuiverste natuur­lijke ingrediŽnten, geen alcohol, geen chemi­caliŽn, geen conserverings­middelen en geen parabenen, waar­door de scheer­olie zeer geschikt bij een gevoelige huid. Werkt zowel bij nat als elektrisch scheren. Probeer het eens!

Gebruik slechts drie druppels scheer­olie en een beetje water en verdeel dit met beide handen op de huid. Goed inmasseren door draaiende bewegingen te maken. Breng tijdens het scheren alleen wat extra water aan om het scheer­resultaat te verbeteren, dus geen extra olie.
De scheerolie van Somersets voor heren bestaat in drie varianten: original, gevoelige huid en zware baard. Voor dames in twee varianten: bikinilijn en benen.


actie voor modellen

Modellen ontvangen als bedankje voor het poseren in de retro seven­ties bad­kamer of op een buiten­loca­tie een flesje Somersets-scheerolie van 15 ml, dat goed is voor 90 scheerbeurten.


actie voor donateurs

MasterGoods BV, de importeur van Somersets, stelt voor donateurs scheer­pakketten beschikbaar in de tombola.
Naast scheerolie, bestaat het assortiment van Somersets uit diverse andere scheer- en verzorgings­producten die alle niet op dieren zijn getest. De producten van Somersets zijn te koop via somersets.nl.