Erg leuk, deze "feel good" houder voor uw scheer­apparaat. Te bevestigen met een zuignap op de spiegel of badkamer­tegeltjes.


Leverbaar in twee uitvoeringen: een witte en een zwarte, zodat hij past in elke badkamer.


Van deze houder gaat u zich dus goed voelen, althans volgens de fabrikant. Prijzen (gezien op internet) variëren van €9,95 tot €12,95.
Altijd uw spiegel bij de hand. Deze mini-spiegel wordt met een plak­strip bevestigd op de achterkant van uw mobiele telefoon. U klapt het spiegeltje snel open...... en weer dicht!Leverbaar in diverse frisse kleuren.


Net zo handig is deze sleutelhanger met spiegel. Het spiegeltje is onbreekbaar, omdat het een stukje gepolijst metaal is. Dus geen zorgen, mocht uw sleutelbos vallen...Prijs (gezien op internet): €4,95.

De ShowerShave scheerspiegel heeft alles: een klokje, led-lampjes, een houder voor uw scheer­apparaat en... een speciale gepatenteerde coating, waardoor deze niet beslaat in vochtige ruimtes.Prijzen (gezien op internet) variëren van €14,95 tot €34,95.De SplashTone heeft niet alleen een condensvrije spiegel en een subtiel verlicht analoog LCD-klokje, maar ook een draadloos stereo speakersysteem. Luister naar de ingebouwde radio of uw eigen MP3-speler tijdens het scheren. Eenvoudige wand­bevestiging door twee sterke zuignappen en inclusief tafelstandaard. Splash-bestendig (spatwaterdicht) en... strak design!

Prijzen (gezien op internet): €59,95 en €64,95.De Razorblade mirror heeft de vorm van - u raadt het al - een scheer­mesje: een échte blikvanger in uw badkamer. Formaat 70 x 37 cm!


Prijs (gezien op internet): €119,95.

Heeft u na het douchen ook altijd het probleem dat de spiegel zo erg beslagen is, zodat u niet meer ziet wat u doet? Welnu, een trendy oplossing is de Swipe! Het is een stijlvol en nuttig gadget in de vorm van een scheer­mesje dat uw spiegel in een mum van tijd schoon­veegt. Onmisbaar leuk.Prijs (gezien op internet): €8,95.
Soms kom je een gadget tegen dat je meteen wilt hebben en dit is er zo een: het elektrisch scheer­mesje. Hiermee kunt u trimmen, scheren én stylen... zowel nat als droog! Meer info in het onderdeel nieuws op deze site.Prijs vanaf: €34,95.

Wie kan zonder? Een elektrisch scheer­apparaat dat u kunt opladen via een usb-poort... handig voor onderweg.

Het scheer­apparaatje van Trebs is niet groter dan een gemiddelde smartphone. Prijs: €19,95 (o.a. te koop bij voordeligscheren.nl).


Er bestaat ook een usb-variant van een ander merk, met een andere scheerkop.Erg handig, dit elektrisch scheer­apparaat op zonne-energie. Draag bij aan de strijd tegen de klimaat­verandering!Ook verkrijgbaar in een minder strakke uitvoering (van een andere fabrikant).Prijs (gezien op internet): €49,95.

Dit is pas echt handig: een nat-scheerapparaat met geïntegreerde baard­trimmer. Alles in een voor een compleet scheer­concept. En: water­proof, dus veilig te gebruiken ook onder de douche! Meer info in het onderdeel nieuws op deze site.Prijs (gezien in de winkel): €10,95.

De Rolling Razor zet een nieuwe trend: scheren met twee koppen. En let eens op dat handvat... uw wijsvinger gaat in de opening en uw duim en middelvinger drukken aan de zijkanten: zo kunt u sneller in meer­dere richtingen scheren!De Rolling Razor is er in diverse hippe kleuren (maar ook in zilver) en wordt geleverd met een superhandige houder, die u met de bij­geleverde zuignap ook aan de muur kunt bevestigen.Prijs (gezien op internet): €15,95.

De Fusion Chrome collection is speciaal onwikkeld voor Gillette Fusion-mesjes. De Power-variant heeft zelfs een ingebouwd spotje, zodat u nooit meer een haartje hoeft te missen! Klik op het plaatje om te vergroten.


Prijs (gezien op internet): €150,00.

Jong geleerd is oud gedaan. Met dit kunststof speelgoed-scheermesje van SES Creative leert zoonlief scheren zoals papa. Compleet met een flesje schuim, uiteraard huidvriendelijk!Prijzen (gezien op internet) variëren van €6,75 tot €9,95.
Weet u een leuke scheergadget?
En staat die hier niet bij?
Mail naar: info@scherendeheren.net. Bedankt!