Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer

Scheren, trimmen, stylen én hydrateren: de Hydro 5 Groomer doet het allemaal. Met de unieke flip-trimmer voor moeilijk bereikbare plekjes en een gel-reservoir met vitamine E voor hydratatie tijdens het scheren. Bovendien zijn de 5 Ultra Glide-mesjes voorzien van Skin Guards, om huidirritatie te beperken...

Hier is het enige 4-in-1-scheerapparaat: de Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer!
Wilkinson Sword Hydro

Een compleet nieuwe Wilkinson Sword ziet het levenslicht: de Hydro. Een scheer­systeem met gel-reservoir, voor continue hydra­tatie van de huid tijdens het scheren. Daarnaast heeft dit scheer­systeem door een speciale techniek het grote voordeel dat de mesjes minder snel 'vollopen', dus meer comfort tijdens de scheer­beurt en een optimaal resultaat.Er zijn twee varianten, de Hydro 3 (met 3 mesjes) en de Hydro 5 (inderdaad: 5 mesjes). De Hydro 5 heeft bovendien een 'flip-trimmer' (ronde inzet); dit houdt in dat het gel-reservoir naar achter te klappen is, zodat een precisie-mesje ontstaat voor de plekjes die extra aandacht nodig hebben.In Canada en de VS is dit scheer­systeem sinds 2010 te koop onder de merk­naam Schick. Vanaf september 2011 verkrijgbaar in Nederland en België.
Wilkinson Sword Quattro TitaniumIn 2008 verbetert Wilkinson Sword de Quattro Titanium: op de achter­zijde is een precisie-mesje toegevoegd, voor het verfijnen van de scheer­beurt in de moeilijke zones. De voorzijde heeft traditioeel 4 scheer­bladen; deze hebben alle een titanium­coating, met als voor­deel dat de mesjes soepeler over de huid glijden. Bovendien is de hoek van de scheerkop verkleind, voor meer gebruiksgemak. En dat alles in een nieuw superstrak design!Op de Wilkinson Sword-website vind je alle details over dit verbeterde scheer­systeem, dat vanaf februari 2008 in de winkels ligt.


Quattro Titanium Precision

De Precision is een scheerapparaat met een volwaardige baard­trimmer in het handvat; een ware doorbraak! Het eerste nat­scheer­apparaat ter wereld dat scheert, trimt en is voorzien van een precisiemesje voor de perfecte afwerking...Precies scheren van bakken­baarden, een ring­baard, snor, stoppel­baard of een sikje: scheer­mesjes staan voor een uitdaging. De Precision gaat deze uitdaging aan met een 3-in-1 oplossing. Mannen moesten tot voorheen een aparte trimmer gebruiken om hun baard in model te brengen, maar dat is nu verleden tijd!Dit is hét natscheermesje dat ook droog gebruikt kan worden. Het apparaat is trouwens water­proof, dus veilig te gebruiken ook onder de douche.De trimmer heeft verschillende standen: 0,3 mm; 2 mm; 4 mm en 6 mm. Meer details over dit scheer­systeem vind je op de Wilkinson Sword-website. De Precision ligt sinds februari 2008 in de winkel.Quattro Titanium - first generation

De Wilkinson Sword Quattro-lijn wordt in 2006 uitgebreid met een nieuw exemplaar: de Quattro Titanium. De 4 scheer­bladen hebben een titanium­coating, met het voordeel dat de mesjes soepeler over de huid glijden.
trimmen, scheren en bijwerken met Philips OneBladeEen inmiddels populaire telg in de scheerfamilie is OneBlade: trimmen, bijwerken en scheren van elke haarlengte... hij doet het allemaal! De unieke OneBlade technologie heeft een snel bewegend mesje (200x per seconde) en kan zelfs het langste haar aan. De glijdende coating en afgeronde uiteinden beschermen de huid. En OneBlade is water­bestendig, dus hij kan ook natscheren met schuim, zelfs onder de douche. Zie ook philips.nl.OneBlade Body Kit (nieuw)Met de speciale opzetkammen (Body Kit) is Philips OneBlade te gebruiken voor het hele lichaam, ook op de meest gevoelige plaatsen. Zie ook philips.nl.
Philips shaver S9000 Prestige (nieuw)Beleef de ultieme scheerervaring met Philips. In 2018 introduceert Philips de shaver S9000 Prestige, hun meest geavanceerde scheerapparaat ooit. Zowel droog als nat te gebruiken door de Aquatec-afdichting. Elk van de drie scheerhoofden heeft drie speciale paden: groeven voor normale haren, kanalen voor lange of platliggende haren en gaatjes voor de kortste stoppels op het gezicht... voor een superglad scheerresultaat. Opladen gebeurt draadloos via de Qi-oplaadpad!
De scheerhoofden volgen moeiteloos alle contouren van het gezicht, waardoor druk en huidirritatie worden beperkt.

Dus comfortabel droogscheren of verfrissend nat­scheren met gel of scheerschuim? Dat kan met de shaver S9000 Prestige van Philips! Zie ook philips.nl.


Fusion en Fusion Power

In 2006 introduceert Gillette in de VS een nieuw scheer­systeem: de Gillette Fusion, met 6 mesjes! Vijf mesjes op rij aan de voor­kant en een aan de achter­kant om bij de moeilijke plekjes te komen. De houder is ook lever­baar met batterij (Gillette Fusion Power), zodat door trilling de haartjes nog beter geschoren worden.Fusion Power StealthDe Gillette Fusion Power krijgt begin 2008, een jaar na de introductie in Nederland en België, een nieuw uiterlijk: de Fusion Power (oranje) maakt plaats voor de Fusion Power Stealth (zwart). In de VS heeft deze uitvoering overigens een andere naam: Fusion Power Phantom.Fusion Power PhenomDe Gillette Fusion heeft vanaf begin 2009 weer een nieuw jasje: de opvolger van de Fusion Power Stealth (zwart) heet Fusion Power Phenom (blauw).Fusion Cool White (nieuw)De vierde kleurvariant van de Gillette Fusion komt eind 2010 op de markt. De jongste telg heet Fusion Cool White; dezelfde versie lag overigens in 2009 al in de schappen onder de naam Fusion Gamer. Na oranje, zwart en blauw is de hoofdkleur deze keer wit. Twee versies: Manual en Power (met batterij). Kijk op gillette.nl voor alle info.afscheid van CassandraVoor de introductie van de Gillette Fusion in de VS, werd begin 2006 een bijzondere website gelanceerd met gastvrouw Cassandra (foto boven). Zij heeft als geen ander de bezoekers rondgeleid door het virtuele Gillette-laboratorium en vertelde alle details over het nieuwe scheer­systeem. En vanaf het tweede bezoek aan de site, werd Cassandra zelfs meer 'excited'...
Met de introductie van de Gillette Fusion Phenom in de VS (begin 2008), heeft Cassandra ons helaas verlaten. Cassandra, bedankt!

scheerapparaat met twee koppenIn 2008 ziet een nieuw type scheerapparaat het levenslicht: de Rolling Razor. Revolutionair is de dubbele scheerkop en het speciale handvat. De wijsvinger wordt in de opening geplaatst en de duim en middelvinger aan de zijkanten. Op deze manier kan eenvoudig in meerdere richtingen worden geschoren. De mesjes zijn voorzien van een speciale coating, waardoor ze langer scherp blijven.De Rolling Razor wordt geleverd met een fraaie houder en... er is ook een uitvoering voor dames! Sinds september 2008 is dit apparaat in België en Nederland (alleen via internet) te koop.
Ondanks de trend dat fabrikanten steeds meer mesjes in de houder plaatsen, neemt het aantal mannen dat zich traditioneel scheert (met één mes) weer toe. In het rijk geïllustreerde boek Gladde jongens wordt o.a. stap voor stap uitgelegd hoe het natscheren met het open mes en het krabbertje in zijn werk gaat.Gladde jongens is een aanrader voor alle mannen die de tijd willen nemen om zich goed te scheren. Klik hier voor meer info over dit unieke boek. Helaas niet meer leverbaar via de boekhandel.
Nieuwtje gehoord op scheergebied?
En staat dat nog niet op deze pagina?
Mail naar: info@scherendeheren.net. Bedankt!